KKY ry > Kauppakeskuskilpailu

Vuoden Kauppakeskusteko -kilpailu

Suomen Kauppakeskusyhdistys ry järjestää kilpailun, jossa valitaan vuosittain Suomen merkittävin kauppakeskusteko. Haluamme kilpailun avulla nostaa esiin positiivisia kauppa- ja palvelukeskuksiin liittyviä tekoja ja palkita niistä tuomariston parhaaksi katsoma teko. Haluamme samalla jakaa hyviä käytäntöjä ja siten kehittää toimialaa ja sen palvelukykyä.

Kilpailuun voi osallistua monenlaisilla teoilla. Ne voivat olla suuria tai pieniä ja ne voivat liittyä joko kaupallisiin keskuksiin tai kehitysprojekteihin. Kilpailuun voi siis osallistua erilaiset toimijat (kauppakeskusjohto, omistajat, kehittäjät, konsultit, kunta, palvelutarjoajat, jne.) erilaisilla teoillaan (uuden kauppakeskuksen toteutus, avaus, laajennus tai - uudistus, markkinointiteko, ympäristöteko, innovaatio, konsepti, ratkaisu, jne.)

Kilpailun esittely ja säännöt

Kilpailun voittaneet kauppakeskusteot

2017Kauppakeskus KamppiKortteli - Aikaa arjen yläpuolella
Tiedote: Kortteli nosti Kampin uusiin korkeuksiin